Salutació del Govern de la Generalitat

Em plau donar-vos la benvinguda al web dels Premis de Recerca Jove (PRJ), on trobareu tots els treballs premiats en l’edició d’enguany. Un espai que pretén crear una comunitat virtual entre vosaltres que ja formeu part de la jove elit científica de Catalunya, gràcies a les investigacions que heu realitzat amb el suport dels vostres professors i dels centres on estudieu.

Si esteu entre els premiats, us dono l’enhorabona i us agraeixo que contribuïu amb la vostra recerca a garantir l’excel·lència de Catalunya en el futur. Si és la primera vegada que teniu notícia dels PRJ, us animo a formar part d’aquesta comunitat d’estudiants excel·lents. Vosaltres sou el futur i teniu un paper important a jugar en els reptes que encara el nostre país.

Fa més d’un segle, Catalunya es va incorporar a la revolució industrial, malgrat no tenir recursos naturals de cap tipus. La força de Catalunya en el segle XIX van ser les persones, que van fer renéixer el país gràcies al seu talent i la seva creativitat.

Ara cal que ens incorporem de ple a la revolució del coneixement i, novament, l’excel·lència de les persones serà la clau de l’èxit.