Treballs premiats

MANIAK

MANIAK

Detall

Àmbit temàtic: ECONOMIA, SOCIOLOGIA I POLÍTICA
Edició: Premiats 2016

Centre: Institut La Garrotxa, Olot
Autor/s autora/es: Esther Argelich Gispert
Nivell educatiu: Cicle Formatiu de grau superior
Tutors/es: Anna Ayguabella Pasturet


Compartiu aquest projecte

Objectius

Crear una empresa de caràcter unipersonal amb un producte únic i personalitzat per a cada client.
La idea és confeccionar dessuadores personalitzades on cada client tindrà l’oportunitat de participar en el disseny, decidint l’estil de la peça, la textura de la roba i el color.

Metodologia

En aquest treball s’ha tingut en compte tots els aspectes de creació d’una empresa. Per aquest motiu hem hagut de cercar tècniques de màrqueting, tant per crear el nom com el logotip, el catàleg i les maneres d’atraure al públic objectiu.
També s’ha cercat informació de tots els tràmits que s’han de seguir per iniciar una activitat econòmica, així com els tràmits fiscals. S’ha calculat la inversió inicial necessària i s’ha dut a terme una previsió d’ingressos i despeses dels primers exercicis econòmics.

Conclusions

Aquest treball m’ha permès reflexionar sobre tots els passos que cal tenir en compte a l’hora de crear una empresa, i percebre que no serà fàcil aquest projecte d’emprenedoria, especialment pel que fa a l’aspecte financer. En qualsevol cas, crec que en el seu conjunt, és un repte força interessant que em motiva i em dóna més força per crear la meva pròpia empresa